Vijf zaterdagteams op pad

(2019-11-01)

Zaterdag 1 november gaan vijf van de zes KNSB-teams van De Stukkenjagers buitenshuis op zoek naar matchpunten. Of bordpunten, want de concurrentie oogt sterker.


De Stukkenjagers 1 gaat op bezoek bij de gedoodverfde kampioen in de eerste klasse B: Zuid Limburg. Lekker vrij-uit spelen is het devies. Op de reis naar Klimmen wordt het vlaggenschip vergezeld door het tweede en het derde. De Stukkenjagers 2 is in 2D gestart met een verrassende zege en zal er tegen het sterke Zuid Limburg 2 op gespitst zijn weer een huzarenstukje uit te halen.
Ook De Stukkenjagers 3 begon, in 3F, met een knappe zege aan het seizoen. Tegen Zuid Limburg 4 heeft het derde wederom een flink ratingnadeel. Inspirerend!? De Stukkenjagers 4 had in 4G juist een valse start, en is in Schiedam tegen Fianchetto beslist geen favoriet. Dat geldt in nog sterkere mate voor De Stukkenjagers 5, dat in zijn eerste match in 5G meteen te maken krijgt met een van de ratingtoppers: in Helmond wacht HSC 2. Helaas heeft de beoogde tegenstander van De Stukkenjagers 6 in 7B zich teruggetrokken, zodat het zesde nog even - tot 23 november - geduld moet hebben voor zijn seizoensouverture.


verder naar website